Ajuntaments

La Xarxa Mai Més té la voluntat de ser municipalista per treballar i coordinar polítiques publiques de memòria d’àmbit local.  A partir de les històries de deportats i deportades es pretén bastir projectes i programes d’activitats amb la col.laboració dels ajuntaments,  l’Amical, els centres educatius i les entitats.

L’objectiu de la Xarxa és defensar la memòria de la deportació, els Drets Humans, els valors republicans i sensibilitzar contra el feixisme, definint i executant programes d’activitats, conferències, exposicions, cinefòrum, actes institucionals, col·locació de monuments i plaques commemoratives, etc.

Convidem a tots els ajuntaments a adherir-se a la Xarxa Mai Més i a treballar plegats per la memòria i la prevenció del feixisme.

Trobades d’Ajuntaments

Des del 2015, la Xarxa reuneix cada any els ajuntaments i representants municipals que en formen part explícitament i aquells que tenen relació amb els projectes de l’Amical, i estan encara gestio...

Saber-ne més
Activitats municipals

Amb la incorporació de les regidories de memòria històrica, ja són molts els qui visualitzen la seva voluntat i aposta política per a treballar per la memòria en l’àmbit municipal. Des de fa ...

Saber-ne més