Ajuntaments

“La Xarxa Mai Més és una xarxa que té la voluntat de ser municipalista i treballar amb els ens locals per coordinar i desenvolupar polítiques públiques de memòria en l’àmbit local. A partir de les històries dels deportats i deportades locals, de les seves biografies, es pretén bastir projectes i programes d’activitats al municipi, recolzats en un conveni de col·laboració amb l’Amical, i amb la implicació dels centres educatius i entitats de la vila.

L’objectiu de la Xarxa és defensar la memòria de la deportació, els Drets Humans, els valors republicans i sensibilitzar contra el feixisme, definint i executant programes d’activitats, conferències, exposicions, cinefòrum, actes institucionals, col·locació de monuments i plaques commemoratives, etc.

Convidem a tots els ajuntaments a adherir-se a la Xarxa Mai Més i a treballar plegats per la memòria i la prevenció del feixisme.”

Trobades d’Ajuntaments

Des del 2015, la Xarxa reuneix cada any els ajuntaments i representants municipals que en formen part explícitament i aquells que tenen relació amb els projectes de l’Amical, i estan encara gestio...

Saber-ne més
Experiències

Amb la incorporació de les regidories de memòria històrica, ja són molts els qui visualitzen la seva voluntat i aposta política per a treballar per la memòria en l’àmbit municipal. Des de fa ...

Saber-ne més
Actes dels ajuntaments

Tota l'actualitat dels ajuntaments relacionada amb la memòria democràtica i amb l’exili i la deportació republicana....

Saber-ne més