PROFESSORAT

La Xarxa Mai Més, en defensa dels valors educatius de la memòria, dels Drets Humans, dels valors republicans i de la prevenció del feixisme i l’extrema dreta, treballa amb els centres educatius d’arreu, amb el professorat i amb l’alumnat, per a desenvolupar propostes i projectes educatius, que ajudin en l’àmbit pedagògic a la millora de la formació, el coneixement i el desenvolupament d’activitats.

Els programes educatius dels diferents centres, al voltant de temes genèrics o d’altres d’específics, representen una gran oportunitat per implicar els joves en la construcció d’aquest món nou pel que van lluitar i patir els deportats i deportades republicans. Les activitats transversals a les diferents matèries, els intercanvis, les trobades de joves, i especialment els viatges als camps, són les eines importants que tenim a les mans.

Als claustres i també a l’alumnat us cridem a participar de la Xarxa, i a col·laborar i implicar-se en aquest projecte, en un treball coordinat per a fer un món més just, solidari i sostenible.

Projectes de centre

La integració dels centres educatius a la Xarxa ha possibilitat el treball transversal i global en molts d’ells. Projectes de centre que són excel·lents exemples d’aquest treball pedagògic sob...

Saber-ne més
Xerrades

La Xarxa i l’Amical oferim a tots els centres educatius la nostra participació i col·laboració en els projectes de centre a través de les xerrades, prioritàriament, als cursos de 4t d’ESO i d...

Saber-ne més