VI Trobada d’Ajuntaments. Vilanova i la Geltrú, 2020

Publicat 2 de novembre del 2020
VI Trobada d’Ajuntaments. Vilanova i la Geltrú, 2020

VI TROBADA D’AJUNTAMENTS DE LA XARXA MAI MÉS

Amical de Mauthausen i altres camps, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l’Ajuntament de Sabadell han celebrat la VI TROBADA  D’AJUNTAMENTS DE LA XARXA MAI MÉS  a Vilanova el 12 de novembre de 2020.

Enguany, es compleixen 75 anys de l’alliberament dels camps nazis, i és per això que hem cregut que no podíem deixar passar l’oportunitat de relació, coordinació i treball i reflexions en comú d’aquest àmbit municipalista que és la Trobada d’Ajuntaments de la Xarxa Mai Més. Per aquest motiu, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’ha celebrat l’acte acadèmic programat per la Trobada i s’ha realitzat un seminari el dia 12 de novembre.

Ha estat un acte adreçat a responsables polítics i tècnics dels ajuntaments, però també obert a totes les persones interessades en aquesta temàtica.

El seminari “Memòria, simbologia i espai públic” ha comptat amb la participació dels especialistes, Ricard Conesa, de l’Observatori Europeu de Memòries, i Montserrat Duch, professora de la Universitat Rovira i Virgili.

La Xarxa de Memòria i Prevenció del Feixisme, Mai Més, sota l’impuls de l’Amical de Mauthausen i altres camps, segueix amb la voluntat de  treballar plegats per traslladar a les nostres ciutats els valors que van defensar els deportats i deportades als camps nazis, els Drets Humans, i l’objectiu de construir un món millor, especialment entre els i les joves. Vol ser, per tant, l’espai de debat municipalista de les polítiques públiques de memòria, i aquesta activitat vol mantenir la línia de les trobades de la Xarxa iniciades a Vilafranca del Penedès, i continuades a Santa Coloma de Gramenet, Torredembarra, Manresa i Sabadell.

Consulteu el programa en el document adjunt.

Podeu visualitzar el seminari en aquest enllaç.

DOCUMENTS ADJUNTS:
GALERIA D'IMATGES: