VIII Trobada de joves. Tona, 2020

Publicat 4 de març del 2020
VIII Trobada de joves. Tona, 2020

Benvolgudes i benvolguts,

Com ja hem anat comentant amb molts de vosaltres, des de l’Amical de Mauthausen, l’Ajuntament i l’Institut de Tona,  estem preparant la VIII Trobada d’alumnes de la Xarxa de Memòria i Prevenció del Feixisme, prevista pel divendres 24 d’abril al matí. I tal com es va acordar a la darrera Trobada a Sant Boi de Llobregat, enguany tindrà lloc al municipi de Tona, a diferents espais de la ciutat i amb l’acte central al Auditori de La Canal.

Després de les Trobades de joves a Vilanova i la Geltrú, Santa Coloma de Gramenet, el Parlament de Catalunya, Manresa, Gavà, Sabadell i Sant Boi, i un cop consolidada ja aquesta jornada juvenil de la Xarxa Mai Més, seguim treballant  perquè aquesta trobada, a més de ser el  punt de relació i contacte entre tots els nois i noies que participen amb nosaltres dels diferents projectes de memòria, sigui també un espai de trobada i “intercanvi d’experiències artístiques i reflexions al voltant de l’Exili i la Deportació als Camps Nazis”

La trobada, com en les altres ocasions,  ens permetrà seguir avançant en la coordinació i l’expansió de la Xarxa de Memòria i Prevenció del Feixisme tant en l’àmbit docent com entre la joventut. A més continuarem amb l’intercanvi d’experiències de les activitats desenvolupades als centres educatius com dels viatges als camps i seguirem el treball a partir de les experiències artístiques, reflexionant sobre la situació actual a Europa i el rebrot dels partits neonazis.

Enguany però tindrà un especial significat ja que aquest 2020 es compleixen 75 anys de l’alliberament dels camps, i aquesta data emblemàtica, serà l’eix temàtic i emotiu d’aquesta 8ª Trobada de la Xarxa.

Us adjuntem una proposta inicial de programa, que en breu concretarem amb activitats , protagonistes i horaris més definits.

Us preguem ens feu saber la vostra disponibilitat a participar d’aquesta trobada.

Cordialment

GALERIA D'IMATGES: