K.L. Reich

K.L. Reich
 • Museu Comarcal de Manresa
 • Caracteristiques tècniques:

  Consta de:

   • Un tòtem introductori de presentació (de 3 cares)
   • Un desplegable de 9 panells que resumeix els punts més rellevants de l’obra.

  Cada panell expositiu està format per una estructura metàl·lica coberta per la part frontal amb una tela impresa.

  Els diversos panells van encaixats entre si mitjançant un sistema de frontisses de molt fàcil muntatge.

  Condicions: Transport (recollida i retorn), muntatge i desmuntatge a càrrec de peticionari. En els materials impresos (que cal enviar prèviament al museu per validar) s’ha de fer constar que és una producció de l’Ajuntament de Manresa i el Museu Comarcal de Manresa amb el suport de la Diputació de Barcelona. També cal fer arribar al museu algun exemplar de la publicació de difusió que es faci (ja sigui imprès o digital). Contacte: fvila@ajmanresa.cat

  
  
  • Exposicions
  • Otras exposiciones

Amb la voluntat de contribuir a recordar el 70è aniversari de l’alliberament del camp de  Mauthausen i altres camps, el MUME ofereix al públic aquesta exposició que es va crear l’any 2013 a fi de commemorar el centenari de l’escriptor manresà Joaquim Amat-Piniella (1913-1974) i el cinquanta aniversari de la publicació al 1963 de la seva novel·la autobiogràfica K.L. Reich. La veu de l’infern nazi.

K.L. Reich. La veu de l’infern nazi és una obra inspirada en l’experiència del mateix Joaquim Amat-Piniella com a deportat en el camp de concentració nazi de Mauthausen. K.L. Reich es considerada pels experts com un dels principals exponents d’allò que es coneix com a literatura concentracionària, al costat de títols d’autors de projecció internacional com Primo Levi, Robert Antelme, Imre Kertész i Jorge Semprun.

Aquesta exposició és una producció de l’Ajuntament de Manresa i el Memorial Democràtic amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes, L’Amical de Mauthausen i la Diputació de Barcelona.

Recursos relacionats Exposicions